Du er her: nordcad.dk

Nyheder

Nordcad søger ny medarbejder: IT specialist

27. september 2016

Vi har fået vokseværk hos Nordcad, og er igen på jagt efter en ny kollega. I denne omgang leder vi efter en IT specialist, som er en haj til at programmere. Søg stillingen hurtigst muligt - vi gennemgår løbende ansøgninger.


Velkommen til vores nye kollega: Niels M. Mikkelsen

14. september 2016

Niels er ansat som Applikationsingeniør hos Nordcad, og vi er glade for at byde ham velkommen i teamet. Niels har mange års erfaring med sig, og vi ser frem til samarbejdet med ham.


Workshop 2016: OrCAD/Allegro/Sigrity

9. september 2016

16-17 november: Igen i år afholder vi en stor release-workshop med fokus på den seneste 17.2 version samt den nyeste QIR. To dages workshop inkl. hands-on sessioner og oplæg fra vores dygtige tekniker og OrCAD-ekspert Kishore Karnane, Cadence.


Gratis PSpice webinar

31. august 2016

Den 7. september kl. 17 afholder Cadence et stort webinar omhandlende PSpice. Lær hvordan du booster din kredsløbssimulering med den seneste PSpice analoge- og mixed signal simulator. Webinaret er gratis, og der er begrænsede pladser.


 

KALENDER

Electrical Constraints med SigXplorer

Uddannelsen er en kombination af Electrical constraints og SigXplorer


OrCAD PSpice udvidet

Uddannelsen veksler mellem teori og praktiske øvelser, hvor der er lagt stor vægt på træning i den praktiske brug af værktøjet.


       

Accepter cookies

Nordcad.dk anvender cookies til at at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Nordcad Systems A/S
Vesteraa 15
DK-9000 Aalborg

   


tel.: +45 96 31 56 90
info@nordcad.dk

We'd like to connect with you!