Du er her: nordcad.dk

Nyheder

Produktnyhed: Ultra Librarian 17.2

11. januar 2017

Som følge af OrCAD version 17.2, som udkom i 2016, kommer her Ultra Librarian. Et stort bibliotek, som indeholder hundredetusindvis af komponenter til direkte brug i OrCAD Capture. Introduktionsprisen er 5.900 ex moms for værktøjet, som kan spare dig megen tid på at lave bl.a. footprints.


Nordcad åbner afdeling i Norge

9. januar 2017

Pr. 1. januar 2017 er det officielt at Nordcad overtager al salg af OrCAD, Allegro og Sigrity produkter på det norske marked. Carl Otto Saugen leder den daglige drift af det nye norske selskab.


Stillingsopslag: Applikationsingeniør

3. januar 2017

Vi søger pt. en ny kollega, som har erfaring med elektronikdesign og generelt besidder teknisk snilde. I jobbet som Application Engineer skal du bl.a. varetage opgaver såsom support, uddannelse, service og installation af software.


MATLAB/Simulink integration

12. december 2016

En komplet system-level simulerings løsning til PCB Design og implementering. Læs om de fire interfaces, der gør det nemmere at imødekomme forskellige designbehov.


 

KALENDER

OrCAD PCB Editor udvidet

PCB Editoren er en central del af OrCAD PCB Designer og Allegro PCB Design løsningerne. Dybdegående PCB Editor opbygning og funktionalitet. Herunder pin&gate swap, cross-section opbygning og avanceret kobberhåndtering.


OrCAD PCB Editor introduktion

PCB Editoren er en central del af OrCAD PCB Designer og Allegro PCB Design løsningerne. Hurtig og effektiv indgang til PCB Design fra diagram til Gerber på 1 dag


SI analyse med SigXplorer

SigXplorer er en integreret løsning til analyse af signalkvaliteten i selv komplekse digitale design


OrCAD PSpice introduktion

Der lægges stor vægt på forståelse af PSpice´s opbygning og virkemåde. Dette sikrer, at du opnår størst mulig effektivitet ved simulering. Lær bl.a. om DC, AC og transient analyse samt parametrisk analyse.


       

Accepter cookies

Nordcad.dk anvender cookies til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Nordcad Systems A/S
Vesteraa 15
DK-9000 Aalborg

   


tel.: +45 96 31 56 90
info@nordcad.dk

We'd like to connect with you!