Du er her: nordcad.dk

Nyheder

Mere end 12.000 reference designs til fri afbenyttelse i Capture

25. oktober 2016

Det nye bibliotek giver Capture brugere mere end 12.000 reference designs, som de kan benytte direkte i deres nuværende diagramtegning udviklingsmiljø. Det er nemt at søge og downloade designs i OrCAD format, og dermed spares der tid på at få designet klar til produktion.


Workshop 2016: OrCAD/Allegro/Sigrity

14. oktober 2016

16-17 november: Igen i år afholder vi en stor release-workshop med fokus på den seneste 17.2 version samt den nyeste QIR. To dages workshop inkl. hands-on sessioner og oplæg fra vores dygtige tekniker og OrCAD-ekspert Kishore Karnane, Cadence.


Sæt skub i designudviklingen

13. oktober 2016

Cadence har søsat en række Back-to-School webinarer med fokus på nye 17.2 funktioner. Første webinar afholdes den 19. oktober, og handler om OrCAD/Allegro PCB og hvordan du øger hastigheden på dine designs.


Stort online forum til elektronikstuderende

3. oktober 2016

Nyt forum til alle elektronikstuderende, der bruger OrCAD. Forummet indeholder download af en gratis OrCAD licens, opgaver og tutorials, som giver den studerende en hjælpende hånd med at komme i gang med at bruge værktøjerne.


 

KALENDER

Electrical Constraints med SigXplorer

Uddannelsen er en kombination af Electrical constraints og SigXplorer


OrCAD Capture CIS Introduktion

Introduktion til OrCAD Capture CIS. Opnå en bedre forståelse af værktøjets struktur, opbygning og virkemåde. Let det daglige arbejde og blive mere effektiv med Capture CIS. Uddannelsen omhandler desuden CIS funktionerne til komponenthåndtering i hverdagen.


OrCAD PSpice udvidet

Uddannelsen veksler mellem teori og praktiske øvelser, hvor der er lagt stor vægt på træning i den praktiske brug af værktøjet.


       

Accepter cookies

Nordcad.dk anvender cookies til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Nordcad Systems A/S
Vesteraa 15
DK-9000 Aalborg

   


tel.: +45 96 31 56 90
info@nordcad.dk

We'd like to connect with you!