Persondataforordning og databeskyttelseslov

Vi passer godt på jeres personoplysninger
– både før og efter den 25. maj

Den 25. maj 2018 træder EU’s nye persondataforordning og databeskyttelseslov i kraft (også kaldet GDPR). Derfor er vi i Nordcad i fuld gang med at gøre systemer og processer klar, så vi og vores kunder også fremover kan leve op til lovgivningen.

Vi håndterer data for alle vores kunder i større eller mindre omfang. Vi har ikke registreret CPR-numre, men eksempelvis jeres medarbejderes telefonnumre og navne. Når I som virksomhed lader Nordcad håndtere denne type personoplysninger, er det fra den 25. maj et lovkrav, at der er indgået en databehandleraftale. Databehandleraftalen beskriver blandt andet:

  • hvilke typer af personoplysninger, vi behandler,
  • hvilke behandlinger, vi foretager,
  • hvad formålet med behandlingen er,
  • hvad varigheden af behandlingen er,
  • hvordan vi opfylder kravene til sikker databehandling,
  • og hvordan vi lever op til den registreredes rettigheder.

Databehandleraftalen bliver et bilag til vores almindelige forretningsbetingelser, og vi tager udgangspunkt i en skabelon, der er udarbejdet af Datatilsynet.

Du kan finde databehandleraftalen via DETTE LINK, og du kan finde vejledning til dataansvarlige og databehandlere hos bl.a. Datatilsynet.

 

Hvad skal dit firma gøre?

I behøver ikke at gøre noget!

I behøver ikke gøre noget, men I er naturligvis velkomne til at stille spørgsmål til os. For enkelte af vores kunder gælder der særlige forhold for vores databehandling, og derfor tager vi direkte kontakt til disse kunder.

 

Værd at vide om Nordcads behandling af persondatareglerne

Vi indsamler og behandler personoplysninger om f.eks. medarbejdere og aktiviteter for at kunne levere de ydelser og services, som vores kunder efterspørger, og for at leve op til lovkravene for dataansvarlige.

I kan læse mere om, hvordan vi håndterer ansvaret i databehandleraftalen i tillægget til samarbejdsaftalen her, og hvordan vi behandler personoplysninger i Quickguiden.

Alle spørgsmål vedrørende databehandleraftalen, den nye persondataforordning og overholdelse af de nye regler kan stilles til at@nordcad.dk 

 

Med venlig hilsen
Nordcad Systems A/S

Cookies

Nordcad anvender cookies til at indsamle viden om anvendelsen af hjemmesiden, og for at sikre brugere den bedste oplevelse. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs om vores cookies- og beskyttelse af personlige data her.

Nordcad Systems A/S
Vesteraa 15
DK-9000 Aalborg

   


tel.: +45 96 31 56 90
info@nordcad.dk

Følg os på de sociale medier!