Læs vores seneste nyheder her

 

Anerkendt og erfaren profil ansættes hos Nordcad

3. oktober 2019

Pr. 1. oktober er Nordcads medarbejderstab blevet endnu en tekniker rigere. Allan Nørgaard har mange års erfaring i elektronikbranchen, og kan derfor bidrage til teamets i forvejen høje niveau og tekniske færdigheder.

Læs mere 


Teknisk tip nr. 246

30. september 2019

I PSpice output filen gemmes relevante informationer omkring modeller, tolerancer, kredsløbsværdier og beregnede værdier. Filen kan derfor nemt anvendes som dokumentation af dit projekt. Se i videoen hvordan du gør.

Læs mere 


Nordens største EDA software leverandør er en realitet

6. september 2019

Nordcad Systems A/S har d. 1. september 2019 overtaget ejerskabet af svenske GATEline AB som en del af et generationsskifte. GATEline har i mere end 30 år leveret software til elektronikdesign i Sverige og Finland. Begge virksomheder er velkendte brands på deres respektive markeder og har en lang historie som leverandører af OrCAD, Allegro og Sigrity teknologierne fra Cadence.

Læs mere 


e-SERVICE nr. 245: Optimering af performance ved 3D mekaniktilknytning

5. september 2019

I dette tekniske tip viser vi, hvordan du kan optimere ydeevnen, når du tilføjer mekanik-elementer til printet med step package mapping funktionen.

Læs mere 


7 tips til PSpice simulering

2. september 2019

Vi har samlet syv af de mest anvendte tips til PSpice. Kender du dem alle?

Læs mere 


7 tips til OrCAD Capture

13. juni 2019

Her får du 7 af de mest populære tekniske tips til Capture. De kan være med til at optimere dit arbejde endnu mere, så du kommer hurtigere igennem diagramtegningsfasen.

Læs mere 


Nordcad AS flytter kontor til Forskningsparken i Oslo

9. april 2019

Med det nye kontor på Forskningsparken i Oslo, er intentionen at fremme udviklingen i innovationsmiljøet, og ønsket er at bidrage med vækst i netværket. Med et lokalt kontor i Norge, vil det også blive nemmere at supportere og støtte de norske kunder.

Læs mere 


Teknisk tip: Flyt nemt objekter i Capture

1. april 2019

Ofte skal et eller flere objekter bare flyttes en anelse på diagrammet, for at give plads til andre objekter, og derved udnytte pladsen optimalt. Se i denne e-SERVICE hvordan du nemt og hurtigt kan flytte et eller flere udvalgte objekter.

Læs mere 


OrCAD baner vejen til fremtidens elektronikdesign

22. marts 2019

Besøg Nordcad på EOT messen d. 7.-9. maj 2019 på stand M-9650. Vi er med for at give dig en spændende oplevelse af hvordan du hurtigst og bedst kan designe din elektronik.

Læs mere 


Nordcad: Global Partner of the Year 2018

5. februar 2019

Nordcad har fået overrakt prisen for Global Partner of the Year 2018 af Cadence, som anerkender Nordcads store arbejde med vidensdeling på tværs af distributører, samt fantastisk godt samarbejde.

Læs mere 


Tips til at fjerne støj på via-til-via koblinger

22. januar 2019

De fleste ved nok, at flerlagsprint kan håndtere elektromagnetisk støj (EMI) samt elektromagnetisk kompatibilitet (EMC) bedre end et enkeltlagsprint. Men trods dette, kan der opstå støj på dine via-til-via koblinger i printet. Læs hvordan du kan fjerne denne støj.

Læs mere 


Downstream gratis webinarer

14. januar 2019

Der kom en ny release af BluePrint og DFMStream i slutningen af 2018, og der afholdes derfor nye og opdaterede webinarer, som viser alle nyhederne. De afholdes d. 22. og 23. januar, og er gratis at deltage på.

Læs mere 


Næste generation af DDR5 er lige om hjørnet!

3. januar 2019

Den første SoCs (system on chip) som inkorporerer DDR5-4400 IP har en forventet ankomst i begyndelsen af 2019. Klik og læs mere.

Læs mere 


Nyhed! Constraint Manager i OrCAD Capture

21. november 2018

OrCAD Capture kan nu holde styr på constraints i dit design, med samme Constraint Manager som du finder i OrCAD/Allegro PCB Designer

Læs mere 


Ny release af CAM350, DFMStream og BluePrint-PCB

14. november 2018

Den 12. november frigav DownStream den seneste release af CAM350, DFMStream og BluePrint-PCB. Release 2018 er den mest ambitiøse release til dags dato, og bringer nu spritnye 3D features til PCB.

Læs mere 


Ny OrCAD opdatering! Se alt om QIR7 her

19. oktober 2018

Med den seneste QIR7 opdatering af OrCAD kan PCB brugere nu lave high-speed designs, og spare markant mere tid i designfasen.

Læs mere 


Hurtig generering af symbol til PSpice

27. september 2018

I PSpice findes der utallige af symboler til download direkte fra internettet. I den seneste e-SERVICE 228 kan du se en video, der viser hvor nemt det gøres.

Læs mere 


Tak for en god E-18 messe!

19. september 2018

Efter en succesfuld messe i Odense, ser Nordcad nu frem til at møde endnu flere både kendte og nye ansigter på EOT messen i Herning i maj 2019.

Læs mere 


Vi byder velkommen til endnu et PCB bureau

18. september 2018

Siden år 2000 har Henrik arbejdet med elektronikdesign, både som selvstændig konsulent og i forskellige virksomheder i den danske elektronikbranche. Han har bl.a. erfaring med udvikling af høreapparater, mobiltelefoner, power switch, audio codec.

Læs mere 


Vi ses på E-18

13. august 2018

Den 11.-13. september er vi at finde på elektronikmessen E-18 i Odense. Vi præsenterer de nyeste features i OrCAD/Allegro/Sigrity værktøjerne, og står til rådighed til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dine behov.

Læs mere 


Find 5 fejl med PSpice Smoke analyse

20. juni 2018

Med PSpice Smoke Analysis kan du nemt få vist de komponenter, som med tiden kan være skyld i tilbagekaldelse af produkt og store økonomiske tab for virksomheden.

Læs mere 


Se hvordan du genererer en simuleringsrapport i PSpice

25. maj 2018

Få nemt og hurtigt god dokumentation med tidsanalyse (transient) simuleringsrapporten. I e-SERVICE 223 kan du se en video, der viser hvor nemt det er.

Læs mere 


Nem visning af footprints i OrCAD Capture

3. maj 2018

I den seneste e-SERVICE 222 kan du se, hvor nemt og hurtigt du kan se og verificere footprintet under diagramtegning med footprint vieweren.

Læs mere 


Align Racings racerbil tager form

19. marts 2018

Align Racing arbejder i disse dage hårdt for at få deres racerbil færdig til Formula Student 2018 i juli.

Læs mere 


e-SERVICE 219: PSpice Probe Window

15. marts 2018

Vidste du at du nemt kan gendanne PSpice Probe Window opsætningen med to klik? Se i denne e-SERVICE hvordan.

Læs mere 


Opnå bedre og billigere print med Annular Ring Check i PCB Editor

5. marts 2018

Se i e-SERVICE 218 hvor nemt og hurtigt det er at opsætte og foretage et check på en ’Annular Ring’ størrelse i OrCAD og Allegro PCB Editor med den indbyggede Constraint Manager.

Læs mere 


Brug PSpice/MATLAB integrationen til at verificere din simulering

27. februar 2018

Med Cadence/Mathworks samarbejdet er det nu muligt at anvende det bedste fra både PSpice, MATLAB samt Simulink. Denne integration muliggør komplet system-level simulering.

Læs mere 


Nu mere end 14 millioner parts i Ultra Librarian

16. februar 2018

Nu er der mere end 14 millioner parts i biblioteket Ultra Librarian. Med løsningen sparer du meget tid på at bygge dine egne parts, og får endnu mere tid til at designe.

Læs mere 


Hurtig redigering i titelblok information

9. februar 2018

I OrCAD Capture kan du hurtigt og nemt redigere i samtlige titelblokke på en gang. Se video, der viser hvor nemt det er i e-SERVICE 215

Læs mere 


Invitation til temadag om elektronikdesign hos Dansk Ingeniørservice A/S

2. februar 2018

Den 6. marts inviterer DIS til temadag med emner som f.eks. "Optimeret designflow fra diagram til PCB", "Kvalitetssikring af design" og Søren Christiansen fra Nordcad bidrager på dagen med et indlæg omkring "Simulering og verifikation af high-speed signaler på PCB".

Læs mere 


Gratis OrCAD prøvelicens

29. januar 2018

Oplev kraften bag OrCAD med en gratis prøveperiode på alle værktøjer. Du får fuld adgang til diagramtegning, PCB design og simulering. Start din prøveperiode i dag.

Læs mere 


Sponsoraftale mellem Nordcad og norske AlignRacing

22. januar 2018

Nordcad har hjulpet Align Racing med OrCAD uddannelser, og de får løbende støtte i udviklingsfasen og alt den hjælp de behøver i form af efteruddannelse og support.

Læs mere 


To nye PCB design bureauer

19. januar 2018

Nordcad er stolte over at præsentere to nye PCB design bureauer fra vores katalog af professionelle service bureauer. PCBDesign og StackUp arbejder begge med PCB design, og kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Læs mere 


Opret nemt fræsespor i PCB Editor | e-SERVICE 213

12. januar 2018

Se how-to video om oprettelse af fræsespor i dit design i PCB Editor.

Læs mere 


Opdateringer på OrCAD/Allegro PCB Editor i QIR#5

3. januar 2018

Den seneste kvartalsopdatering fra Cadence byder på forbedringer og nye funktioner på PCB Editoren. Der er bl.a. nyheder på 3D canvas, PCB Editor Start Page og kommando vinduet er blevet opdateret efter mange brugeres ønske.

Læs mere 


Opkvalificeringsforløb i uge 3

21. december 2017

Unik mulighed for at styrke dine kompetencer, eller blive lært op fra bunden, inden for diagramtegning, PCB design og simulering. 4 dages forløb inkl. 1 måneds fulde licenser på værktøjerne.

Læs mere 


Tre gode grunde til at vælge OrCAD diagramtegning

8. december 2017

OrCAD Capture indeholder alle de velkendte funktioner, som f.eks. design difference view, hvor du kan sammenligne to designs, samt en password funktion til beskyttelse af dit design. Tilbud på Capture frem til jul, kun 4.400 kr. ex. moms.

Læs mere 


OrCAD Trial - Start din prøveperiode i dag

24. november 2017

En unik mulighed for at prøve den fulde version af OrCAD - uden begrænsninger. Oplev alle styrkerne ved OrCAD, herunder diagramtegning, PCB design, PSpice co-simulering med MATLAB/Simulink og meget mere.

Læs mere 


Endnu et succesfuldt netværksmøde afholdt i Norge

16. november 2017

Den 15. november holdt Nordcad et netværksmøde i samarbejde med Broentech, Horten Folkeverksted Makerspace og Dynamic Precision.

Læs mere 


Virksomhed roser SMPS efteruddannelse til skyerne

8. november 2017

OJ Electronics havde den 24-25. oktober besøg af Hans Jensen fra Terma A/S for at få undervisning i PSpice og switched mode power supplies i deres udviklingsafdeling. Høj faglighed og praktisk anvendelighed er blot nogle af roserne til den to dag lange uddannelse.

Læs mere 


Kundeudtalelse om OrCAD: RaspberryPi Foundation

17. oktober 2017

RaspberryPi Foundation er blot en af mange internationale virksomheder, der bruger OrCAD til udvikling af deres produkter.

Læs mere 


Oftest stillede spørgsmål fra nystartede virksomheder

11. oktober 2017

I en opstartsfase af egen virksomhed, vil der opstå mange spørgsmål vedrørende valg af de rigtige leverandører og software. Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi oftest hjælper nye virksomheder med at besvare. På den måde er vi med til at sikre den bedste opstart i elektronikudviklingen.

Læs mere 


Mød Nordcad på EOT

26. september 2017

Vi sender Ann Gitte og Anders til Herning til EOT messe i Herning d. 31. oktober til 2. november. Fokus på EOT er startups og fremtidens elektronikudvikling, og vi præsenterer værktøjerne til store som små designs.

Læs mere 


Velkommen til Ole Martin og Martin

4. juli 2017

Det er en stor glæde at kunne præsentere vores to nyeste kollegaer, som fra 3. juli 2017 er ansat som henholdsvis Application Engineer og Sælger.

Læs mere 


Ny samarbejdspartner: Power Advice

20. juni 2017

Vi er rigtig glade og stolte over at kunne præsentere vores nyeste samarbejdspartner, konsulentvirksomheden Power Advice. Bag navnet er Tune Pedersen, som tilbyder ydelser inden for udvikling af analog elektronik og effektelektronik.

Læs mere 


MATLAB/Simulink integration: Gratis webinar

12. juni 2017

Integrationen byder bl.a. på håndtering af co-simulering, som blandt andet forkorter udviklingstiden, sikrer at du ikke laver dobbeltarbejder, og meget andet. Læs om fordelene ved co-simulering, og sign up til webinaret.

Læs mere 


Tre ting du skal overveje, inden du vælger freeware simuleringsværktøj

22. maj 2017

Vælger du freeware i stedet for kommercielt software, er der en række ting, du må være opmærksom på. Vi har listet tre af disse ting.

Læs mere 


Capture tidsrejsen: Del 3 af 3

1. maj 2017

Tredje og sidste del fortsætter hvor anden del slap, og går lidt mere i dybden med nogle af de sidst nye funktioner og forbedringer i Capture og fremtiden for diagramtegning.

Læs mere 


Capture tidsrejsen: Del 2 af 3

20. april 2017

I anledning af Nordcads 30 års jubilæum, har teknisk chef, Ole Ejlersen, skrevet en historie med fokus på diagramtegning og Capture som en tidsrejse. Del 1 handler om introduktionen af Capture i 1995 - her i del 2 kan du læse om funktionerne, der er kommet til siden da.

Læs mere 


OrCAD/Allegro Release 17.2 QIR #3

10. april 2017

Cadence har netop lanceret den seneste kvartalsopdatering på OrCAD/Allegro version 17.2. Tilmeld til vores e-SERVICE og få alle nyheder og opdatering sendt på mail som en af de første.

Læs mere 


Capture tidsrejsen: Del 1 af 3

5. april 2017

Gennem de seneste 30 år har OrCAD diagramtegning været en af grundstenene i elektronikudvikling, og stedet hvor ufattelig meget elektronik design i Danmark og resten af verden er startet op. Her kan du læse lidt om tiden "dengang", hvor OrCAD Capture blev til.

Læs mere 


Nordcad fejrer 30 års jubilæum

15. marts 2017

I 1987 blev Nordcad etableret i Danmark, og for første gang kunne Cadence produkter distribueres til danske elektronikvirksomheder. Det er nu 30 år siden, og det fejres med et storslået tilbud på det populære diagramtegningsværktøj OrCAD Capture.

Læs mere 


Stillingsannonce: OrCAD/Allegro Ekspert

9. marts 2017

Vi søger pt. en ny kollega, som har erfaring med elektronikdesign og generelt besidder teknisk snilde. I jobbet kommer du bl.a. til at varetage opgaver såsom support, uddannelse, service og installation af software.

Læs mere 


PCB Editor 17.2 Intro uddannelse i nyt format

28. februar 2017

Du kan nu købe vores PCB Editor intro uddannelse som en online uddannelse, bestående af en lang række videosekvenser, der tager igennem værktøjets funktioner.

Læs mere 


25 % rabat på GerbTool

9. februar 2017

GerbTool er værktøjet, som sikrer dig det bedste tjek af dine gerber-filer, inden du sender dem afsted til producenten. GerbTool fra WISE Software findes i flere variationer, så der er med sikkerhed en til dit behov.

Læs mere 


Nordcad til Cadence Kickoff Event 2017

31. januar 2017

I uge 3 blev Cadences årlige Kickoff Event afholdt i USA. Channel Partners fra hele verden var samlet, og Nordcad var også repræsenteret i San Jose, Californien til networking, træning i nye produkter og meget andet.

Læs mere 


Produktnyhed: Ultra Librarian 17.2

11. januar 2017

Som følge af OrCAD version 17.2, som udkom i 2016, kommer her Ultra Librarian. Et stort bibliotek, som indeholder hundredetusindvis af komponenter til direkte brug i OrCAD Capture. Introduktionsprisen er 5.900 ex moms for værktøjet, som kan spare dig megen tid på at lave bl.a. footprints.

Læs mere 


Nordcad åbner afdeling i Norge

9. januar 2017

Pr. 1. januar 2017 er det officielt at Nordcad overtager al salg af OrCAD, Allegro og Sigrity produkter på det norske marked. Carl Otto Saugen leder den daglige drift af det nye norske selskab.

Læs mere 


MATLAB/Simulink integration

12. december 2016

En komplet system-level simulerings løsning til PCB Design og implementering. Læs om de fire interfaces, der gør det nemmere at imødekomme forskellige designbehov.

Læs mere 


Webinar: Allegro PCB Team Design

8. december 2016

Onsdag den 14. december kl. 17.00 afholder Cadence næste webinar i rækken. Denne gang handler det om Team Design, og du kan lære hvordan du optimerer brugen heraf.

Læs mere 


På den anden side af en vellykket workshop

23. november 2016

Nordcads store 17.2 workshop løb af stablen den 16.-17. november, og var en stor succes. Over 80 deltagere var samlet i Kolding til et væld af 17.2 nyheder inden for både OrCAD, Allegro og Sigrity.

Læs mere 


Gratis webinar: Flex-rigid

22. november 2016

I en serie af 17.2 webinarer, kommer her det næste gratis webinar fra Cadence. Hør om hvordan du kan undgå at begå dyre produktionsfejl med real-time inter-layer cheks.

Læs mere 


Vi har fået ny kollega - Velkommen til Rasmus

8. november 2016

Rasmus Søgaard Jacobsen er vores nyeste kollega hos Nordcad. Rasmus er ansat som IT Specialist, og skal arbejde med programmering, softwareinstallation og udvikling af scripts.

Læs mere 


Gratis webinarer d. 16.-17. november

26. oktober 2016

Den 16. november afholder DownStream et gratis webinar i DFM, og den 17. november er der webinar med fokus på Blueprint. Begge webinarer går i gang kl. 14.00 dansk tid, og afholdes på engelsk.

Læs mere 


Mere end 12.000 reference designs til fri afbenyttelse i Capture

25. oktober 2016

Det nye bibliotek giver Capture brugere mere end 12.000 reference designs, som de kan benytte direkte i deres nuværende diagramtegning udviklingsmiljø. Det er nemt at søge og downloade designs i OrCAD format, og dermed spares der tid på at få designet klar til produktion.

Læs mere 


Workshop 2016: OrCAD/Allegro/Sigrity

14. oktober 2016

16-17 november: Igen i år afholder vi en stor release-workshop med fokus på den seneste 17.2 version samt den nyeste QIR. To dages workshop inkl. hands-on sessioner og oplæg fra vores dygtige tekniker og OrCAD-ekspert Kishore Karnane, Cadence.

Læs mere 


Sæt skub i designudviklingen

13. oktober 2016

Cadence har søsat en række Back-to-School webinarer med fokus på nye 17.2 funktioner. Første webinar afholdes den 19. oktober, og handler om OrCAD/Allegro PCB og hvordan du øger hastigheden på dine designs.

Læs mere 


Stort online forum til elektronikstuderende

3. oktober 2016

Nyt forum til alle elektronikstuderende, der bruger OrCAD. Forummet indeholder download af en gratis OrCAD licens, opgaver og tutorials, som giver den studerende en hjælpende hånd med at komme i gang med at bruge værktøjerne.

Læs mere 


Gratis PSpice webinar

31. august 2016

Den 7. september kl. 17 afholder Cadence et stort webinar omhandlende PSpice. Lær hvordan du booster din kredsløbssimulering med den seneste PSpice analoge- og mixed signal simulator. Webinaret er gratis, og der er begrænsede pladser.

Læs mere 


Cadence lancerer stort PSpice brugerforum

24. juni 2016

PSpice.com er Cadences nye portal for alle PSpice-brugere, hvor der er adgang til simuleringsmodeller og referencedesigns fra f.eks. Texas Instruments.

Læs mere 


Succesrigt samarbejde mellem Nordcad og MyDefence

22. juni 2016

Samarbejdet startede i august 2014, og siden hen er det gået rigtig godt for Nørresundby-virksomheden MyDefence.

Læs mere 


PCB design fra A-Z: skarp indbytningspris

14. juni 2016

OrCAD PCB Designer Standard er en komplet løsning til diagramtegning og PCB design. Køb på tilbud netop nu, eller få en skarp pris på indbytning af dit nuværende designværktøj.

Læs mere 


Tilbudspakke til nystartede virksomheder

9. juni 2016

Vi giver et særligt tilbud til nystartede virksomheder. Startpakken indeholder værktøjer til diagramtegning og PCB design, to dages uddannelse, fri hotline support i 12 mdr. og andre fordele.

Læs mere 


Tata Motors oplever succes med PSpice

6. juni 2016

Tata Motors er Indiens største bilproducent, og har implementeret PSpice i udviklingsfasen, og hermed kan de identificere og eliminere fejl tidligt i designfasen.

Læs mere 


OrCAD Release 17.2: Få overblikket!

12. maj 2016

I sidste uge blev OrCAD/Allegro 17.2 fra Cadence frigivet - du kan nu læse om alle de spændende nyheder og opdateringer her på vores hjemmeside.

Læs mere 


Fuldt booket brugergruppemøde

10. maj 2016

Den 31. maj afholder vi brugergruppemøde med fokus på PCB & SI. Agendaen byder på nyheder i PCB release 17.2. Der er fuldt booket, men du har mulighed for at komme på venteliste.

Læs mere 


Skift til OrCAD

8. maj 2016

Det behøver ikke være vanskeligt at skifte til en ny og bedre softwareløsning. Vi hjælper dig gennem processen, og fortæller dig meget mere om alle fordelene ved OrCAD løsningen.

Læs mere 


Powerdage i München til CDNLive 2016

5. maj 2016

På CDNLive 2016 var der i særdeleshed fokus på den nye release 17.2, samt optimering og forbedring af hardware designfasen vha. software- og hardwareudvikling kombineret.

Læs mere 


Gratis Blueprint-PCB og DFM webinarer

27. april 2016

I samarbejde med Nordcad, afholder Downstream to webinarer: DFM webinar og Blueprint-PCB webinar. De bliver afholdt henholdsvist d. 10. og 11. maj 2016, og er naturligvis gratis at tilmelde sig.

Læs mere 


CDNLive EMEA 2016 - invitation

19. april 2016

Nordcad Systems A/S har fornøjelsen af at præsentere og invitere til Cadences årlige CDNLive EMEA konference, som i år afholdes d. 2-4. maj i München.

Læs mere 


Suverænt tilbud på OrCAD Capture

13. april 2016

Kampagnepris på OrCAD Capture: 8.900 kr inkl. vedligehold i 12 mdr. og hotline support. Kom i gang med at tegne diagrammer i verdens mest anvendte diagramtegningssystem.

Læs mere 


Nedsat design risiko med skalerbare kredsløbssimuleringer

6. april 2016

En succeshistorie fra det store udland: Solid State Logic har haft stor succes med at bruge OrCAD PSpice Designer. De sparer nu meget tid på diagramtegning - op til to måneder på bare et design. SSL har oplevet mange andre fordele, som du kan læse mere om i artiklen.

Læs mere 


Aprilsnar: Hastigheden på OrCAD/Allegro neddrosles

1. april 2016

Som et resultat af det høje niveau indenfor elektronik udvikling i Danmark neddrosles hastigheden på de populære OrCAD og Allegro produkter i Danmark. Dette vil ske med næste opdatering. Vi har fået en beta udgave og lavet et preview af det fremtidige format.

Læs mere 


PSpice satte krydderi på seminarer i København og Kolding

7. marts 2016

De to SMPS seminarer blev afholdt den 2. og 3. marts i København og Kolding med stor succes. Omkring 120 PSpice-interesserede var samlet omkring et program med fokus på PSpice. Oplægsholderne var Hans Jensen fra Terma A/S, Parag Choudhary og Abha Jain fra Cadence Design Systems, Inc.

Læs mere 


Automatiseret review af Intel baserede design med OrCAD Capture

19. februar 2016

Cadence har i samarbejde med Intel gjort det muligt at udveksle design data i Intel Schematic Connectivity Format (ISCF) direkte fra OrCAD Capture. Formålet er at automatisere design review af Intel-baserede design og dermed skabe en mere simpel og effektiv samarbejdsproces.

Læs mere 


Nordcad udnævnt til ‘Business Partner of the Year’ 2015

4. februar 2016

Det var en stor ære for os i Nordcad, da vi d. 11. januar fik overrakt prisen som 'Business Partner of the Year' i 2015 af Cadence Design Systems.

Læs mere 


Nordcad starter 2016 med nye tilbud

7. januar 2016

Kom godt igang med det nye år med disse tilbud

Læs mere 


Nordcad ønsker glædelig jul og godt nytår

23. december 2015

Vi siger tak til kunder, samarbejdspartnere, leverandører for, at have været med til, at gøre 2015 til et rigtig spændende år for os.

Læs mere 


Juletilbud hos Nordcad

4. november 2015

Der er mange gode tilbud på bla. OrCAD PSpice, OrCAD Library Builder og OrCAD Dokumentations Editor

Læs mere 


Hent GRATIS OrCAD apps fra OrCAD MARKETPLACE

2. oktober 2015

Apps giver adgang til nye og forbedrede funktioner og muligheder

Læs mere 


Lav egne IPC standard Footprint - hurtigt!

17. september 2015

Få din egen IPC7351 footprintgenerator. Pris fra 3400kr - afhængig af hvilket PCB system du har.

Læs mere 


Konkurrence

11. september 2015

Vi trækker lod om 3 x 1 stk. Reelight cykellygter..

Læs mere 


Nyhed... SKILL i alle PCB løsninger

25. august 2015

Vi gentager succesen og holder Tilpas PCB med SKILL uddannelsen igen d. 17-19 november 2015 i Aalborg

Læs mere 


Matrix for PCB løsninger

20. august 2015

Sammenlign løsningerne for printlayout efter den nye version 16.6.2015 er kommet

Læs mere 


GRATIS studielicens til ALLE studerende

11. august 2015

Vi sender lige nu posters og information ud til uddannelsesinstitutioner. Vil du vide mere omkring studielicens, så kontakt din vejleder eller os.

Læs mere 


Velkommen til vores nye medarbejder

4. august 2015

Anders Medelbye Pedersen

Læs mere 


OrCAD 30 år

7. maj 2015

Cadence annoncerer 30 års jubilæums versionen af OrCAD produkterne med mange nye teknologier og en stærkt forbedret platform på alle fronter.

Læs mere 


OrCAD Documentation Editor (OrCAD DE)

16. marts 2015


Spar op til 80% af din tid -med intelligent dokumentationsværktøj

Læs mere 


OrCAD Engineering Data Management Option (OrCAD EDM)

23. september 2014

Team Design og data management.

Læs mere 


Nyt designbureau på listen

23. maj 2014

Læs mere 


Pakkeløsning til PCB Design

12. maj 2014

Her er pakken som gør dig klar til PCB design

Læs mere 


Nordcad modtager pris

29. januar 2014

Nordcad kåret som 'Cadence Technical Partner of the Year'

Læs mere 


Team Design for OrCAD Capture

21. januar 2014

Hurtig, effektiv og intuitiv team baseret diagramtegning

Læs mere 


Gratis OrCAD værktøjer til elektronik-studerende

7. januar 2014

Nordcad tilbyder gratis OrCAD værktøjer til alle elektronik-studerende i Danmark.

Læs mere 


OrCAD på 1-årige licenser fra kr. 6.000

8. februar 2013

Prisen inkluderer løbende vedligeholdelse og gratis hotline support i hele perioden.

Læs mere 


OrCAD 16.6 prisbelønnet bedste EDA tool

14. december 2012

"Electronic Design" tildelte OrCAD 16.6 årets ?Best Electronic Design Award? i gruppen EDA-værktøjer.

Læs mere 


OrCAD / Allegro 16.6 sætter nye standarder

10. december 2012

Opdateringen til release 16.6 indeholder et væld af nyheder og forbedringer, der er med til at sikre kortere design tid, nemmere komponent valg, bedre visualisering, hurtigere simuleringstider mv.

Læs mere 


Hør hvad kunderne siger om Nordcad

4. juli 2011

Hør hvad kunderne siger om Nordcad

Læs mere 


Dansk OrCAD / Allegro 16.5 release party - en stor succes!

26. juni 2011

Nordcad afholdt i begyndelsen af juni 2011 et 2 dages OrCAD / Allegro release 16.5 party. Evalueringerne fra arrangementet viser stor tilfredshed blandt deltagerne -- både med arrangementet som helhed og med indholdet af de enkelte sessioner.

Læs mere 


Mange nyheder i OrCAD og Allegro release 16.5

27. april 2011

Nye funktioner og ny modul-struktur.

Læs mere 


 

Cookies

Nordcad anvender cookies til at indsamle viden om anvendelsen af hjemmesiden, og for at sikre brugere den bedste oplevelse. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs om vores cookies- og beskyttelse af personlige data her.

Nordcad Systems A/S
Vesteraa 15
DK-9000 Aalborg

   


tel.: +45 96 31 56 90
info@nordcad.dk

Følg os på de sociale medier!