Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

OrCAD X

Tag et kvantespring med næste generations PCB design

Bygget på den velkendte OrCAD/Allegro platform, introducerer OrCAD X en nyfortolket brugergrænseflade, der ikke kun byder på forbedret brugervenlighed, men også en større lettilgængelighed og en hurtigere indlæringskurve.

 • 10x større performance
 • Markedets mest omfattende pallette af funktionalitet

Facilitér overholdelse af alle specifikationer med lethed

At overholde alle krav og specifikationerne til et elektronikdesign er en omstændig udfordring og kræver meget af alle involverede parter. Den indbyggede constraint manager opererer som et cockpit, der holder styr på alle kravene til designet. Disse krav specificeres tidligst muligt - allerede på schematic niveau.

Det omfattende udvalg af regler gør, at designeren kan tage hånd om både de mere simple spacing krav samtidig med timing for highspeed interfaces. Denne metode sikrer, at kommunikationen sker tidligt og automatisk føres videre til PCB design uden behov for mundtlig overlevering. Herefter foregår alt i samarbejde og ændringer til regler flyder frit fra PCB tilbage til schematic. 

OrCAD X PCB

3D Design og ECAD-MCAD

Integrer dine elektroniske og mekaniske designprocesser med 3D-design og ECAD-MCAD-samarbejde. Vær på sikker på, at dine komponenter passer i det mekaniske kabinet og opfylder de nødvendige fysiske krav, såsom monteringsplads, varmeafledning og kollisionsdetektion.

DMA & DFA

Sikre at dit projekt er fremstillet med effektivitet i tankerne. Med DFM vil du minimere produktionsproblemer og omkostninger, mens DFA vil bidrage til en enklere samleproces, hvilket resulterer i en mere strømlinet produktionskæde og højere produktkvalitet.

Regelbaserede Constraint Regions

Definér specifikke områder på dit PCB med forskellige design constraints. Dette er afgørende for at sikre, at visse områder af designet opfylder specifikke krav, f.eks. rigid-flex områder, BGA-områder osv.


Opfyld produktkrav og nedsæt omkostninger

Avancerede egenskaber som markedets største udvalg af regler (constraints), online design rule check og automatik funktioner sikrer enestående produktkvalitet. Dyre fejl undgås, da de opdages, så snart de forekommer i stedet for på bagkant af designprocessen.

Dokumentation til både produktion (manufacturing) og montage (assembly) foregår i LiveDOC og sker hurtigt baseret på egne eller indbyggede templates. Ved enhver PCB designændring opdateres dokumentation automatisk og dermed undgås kostbare fejl pga. manglende dokumentationsopdateringer.  

LiveDOC

Med LiveDOC er du sikret, at dokumentationen for dit projekt altid er opdateret og let tilgængelig. Tilføj, redigere eller ændre dokumenter i realtid, hvilket eliminerer forsinkelser og fejl, der kan opstå i traditionelle, statiske dokumentationsmetoder.

DesignTrue

DFM (Design for Manufacturing) og DFA (Design for Assembly) kontrollerer designet online og hjælper dermed at opdage fejl tidligt i designprocessen og reducerer sandsynligheden for kostbare produktionsfejl og omfattende omarbejde.

Dynamiske regler for fasekontrol af differentielle par

Dynamiske regler hjælper med at optimere routing af differentielle par for signalintegritet, hvilket er afgørende for at opfylde kundekravene til high-speed designs.

Sammenlign produkter

Oplev et udvalg af OrCAD X features og funktionalitet. For en en ekstensiv liste, kontakt os.
OrCAD Standard
OrCAD Pro
Populært valg
OrCAD X Standard
OrCAD X Pro
Ny intuitiv ease-of-use brugermodel
Komplet constraint manager
Review & markup
Optimeret 3D
ECAD-MCAD integration
Solidworks MCAD X interface
LiveDOC (FAB/ASSY)
OrCAD X Cloudservice
Post-proces automatisering
Virtuel team og kollaborativ workspace
2-person PCB team design
Andre virksomheder vi har hjulpet

Brancheførende features

Intuitivt og forenet UI
Med en intuitiv og forenet grænseflade kan du navigere flydende mellem skematisk og layout-designfaser. Dobbeltrettet synkronisering, fra schematic til layout og omvendt, bliver nu faciliteret gennem en enkelt grænseflade. Denne transformation sikrer, at overgangen mellem disse designfaser er glidende, hvilket minimerer potentielle afvigelser og øger den samlede sammenhæng.

Med en strømlinet workflow hvor færre museklik og menuer, samt flere shortcuts, minimeres unødvendige barrierer.
Constraint-drevet routing
OrCAD X sætter en ny standard inden for PCB-routing med constraint-drevet routing. Denne robuste funktionalitetssæt omfatter routing-funktionaliteter som Route, Slide, Fanout, Tuning, Group Route og Flex Route. 

Dette sæt giver dig mulighed for at skabe komplekse design med præcision og smidighed og opnå optimal signalintegritet og ydeevne.
Markedets hurtigste integrerede 3D
OrCAD X bryder ny jord med sine integrerede 3D-funktioner, der er uden sidestykke i hastighed og alsidighed. Med en hastighed, der overgår ældre systemer med en imponerende faktor på 10, tilbyder vores 3D-integration øjeblikkelige overgange mellem 2D- og 3D-miljøer. 

Få fuld kontrol over symbol- og model-synlighed og gennemsigtighed og udnyt kraften i 3D Clearance DRCs for at sikre en fejlfri designproces.
Problemfri navigation og Cross-Probing
For at øge præcision og nøjagtighed er en ny cross-probing mekanisme blevet integreret. Denne mekanisme giver designere mulighed for direkte at cross-probe fra forhåndsvisningspanelet til relevante objekter inden for dit schematic og layout. 

Denne strømlinede navigation fremmer en helhedsforståelse af foreslåede ændringer og deres konsekvenser, hvilket fremmer mere informeret beslutningstagning.
Tovejsintegration mellem OrCAD og Solidworks
OrCAD X brobygger kløften mellem PCB-design og mekanisk ingeniørarbejde med sin banebrydende tovejsintegration med SolidWorks. Med en gnidningsfri overførsel af information, genererer OrCAD automatisk SolidWorks-modeller og gør komponenter, områder, cutouts og monteringshuller klar til simulering.
LiveDOC
Mød LiveDOC, fremtiden for fremstilling og montage tegninger. Med LiveDOC er din dokumentation altid opdateret og genereret automatisk gennem skabelonbaserede processer. 

Denne integration knytter sig ubesværet til enkelt eksport, hvilket strømliner din arbejdsgang og sikrer konsistens på tværs af din design-dokumentation.

Gør din designs klar til næste generations elektronik med OrCAD X

Få en indledende og uforpligtende dialog med en af vores specialister, om de mange muligheder i OrCAD X.

  Ved at sende denne besked accepterer du Nordcads brugsbetingelser og politik om beskyttelse af persondata.

  Benjamin Jhaf Madsen
  Head of Sales & Marketing
  bm@nordcad.dk +45 70 60 61 81
  Ann Gitte Hyldborg
  Sales Manager
  agh@nordcad.dk+45 96 31 56 93
  Copyright © 2024 Nordcad Systems A/S
  crossarrow-right