Menu
 

Pressemeddelelse: Nyt CFD samarbejde

Nordcad og neptech i nyt CFD partnerskab

Nordcad bevæger sig nu ud i den spændende verden af CFD værktøjer til analyser og meshing af bl.a. aero, maritim og turbomaskiner. For kort tid siden, tilføjede Nordcad CFD software til deres liste af software, idet de overtog salget af Numeca software i Norden. Fra den 1. januar 2022 indgik Nordcad et tæt samarbejde med neptech, som er specialiseret inden for meshing, idet neptech officielt blev ny salgspartner for Nordcad.

“Vi er meget glade for det tætte forhold vi har fået til Faranggis og hendes team, og de tilfører en masse stærke kompetencer på CFD området med deres værktøj Pointwise”, siger Arvid Thorndahl, CEO i Nordcad Systems A/S.

neptech og Nordcad er enige om de mange gode muligheder, som det nye partnerskab åbner for. Faranggis Bagheri, Managing Director i neptech, tilføjer:

“Det her er en god mulighed for at vækste neptechs forretning. Nordcad har årelang erfaring i elektronikbranchen i Norden, og vi glæder os til at arbejde tæt sammen med teamet på at udvide og forbedre vores services”.

Om neptech

neptech er grundlagt i 2018, og leverer Pointwise grid generation og preprocessing software til computational fluid dynamics i Norden. Virksomheden er baseret i Stockholm, Sverige, og tilbyder teknisk support og uddannelse, sammen med konsulenttjenester inden for CFD.

 

Om Nordcad Systems A/S

Nordcad er Nordens førende partner og leverandør af Cadence software. Udover software til elektronikudvikling, tilbyder Nordcad også PLM systemer, software til at designe RF og antenner, og seneste også CFD værktøjer.