Menu
 

Software releases

Overblik over de seneste nyheder i dine designværktøjer

Release 2019 (17.4)

Opdateres løbende…

Online DRC i Capture

Med den nye Online DRC i OrCAD Capture 2019 rapporteres der løbende for fejl i designet. Det betyder at du let kan rette eventuelle problemer, og hurtigt komme videre.

Millioner af komponenter til dit diagram

Med Unified Part Search kan du søge i millioner af komponenter med diagramsymbol, footprint, 3D STEP model mv. i OrCAD Capture. Den ønskede komponent kan hurtigt placeres på diagrammet, og er straks klar til PCB design.

Release 17.2

Real-Time Routing

Denne funktion giver designeren mulighed for at optimere designkvaliteten ved at identificere og forbedre hele 9 forskellige routing konfigurationer.

Real-Time Placement

Real-Time Placement giver designeren et hjælpemiddel, der gør komponent placering endnu nemmere, og som tager hensyn til ratsnest og timing.

Backdrilling i Padstack Editor

Backdrilling funktionen fjerner uudnyttede sektioner af plated-through-holes i high-speed designs, for at forbedre signal integriteten i designet.

Real-Time Design for Manufacturing

Ved at lave DFM checks undervejs i designfasen, undgår du at opdage fejl for sent og være nødsaget til at lave last-minute ændringer.

DesignTrue DFM

Med DesignTrue DFM Ecosystem er du direkte forbundet med verdens førende producenter, og det er hurtigt og nemt at skaffe og implementere særlige regler.

Real-Time Interactive3D

Alle produkter er i 3D, og i designfasen af elektronikken, er det fedt at kunne se produktet i 3D. Desværre er det knap så fedt at gå frem og tilbage mellem 2D og 3D. I den nye opdatering af OrCAD skal du ikke nøjes med at viewe designet i 3D, men du kan også designe direkte i 3D canvas.

3D Flex Bending

Det er muligt at bøje flex-delene i designet enkeltvist eller i grupper. Få derved hurtigt overblik over, hvor eventuelle kollisioner kan opstå i bøjningen.

Information om nye features

Har du spørgsmål til den nyeste OrCAD/Allegro release, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Kontakt os via skemaet, eller ring på telefon

+45 96 31 56 90