Menu
 

Software releases

Overblik over de seneste nyheder i dine designværktøjer

Release 2019 (17.4)

Opdateres løbende…

Nyhedsoverblik i QIR1

Her får du et hurtigt overblik over de nyeste updates i OrCAD/Allegro 17.4 QIR1, og du kan også se, hvordan du slår automatiske opdateringer til i din Download Manager.

3D visning af objekter i PCB Editor (QIR1)

Med de nye 3D features i PCB Editor er det nu nemt at skabe overblik over objekter i 3D visning. Du får nu en 3D visning af nets, som giver et bedre visuelt billede.

OVersionsstyring af designs i PCB Editor (QIR1)

I PCB Editor kan du nu versionsstyre dine designs. Du slipper for manuel håndtering af versioner for dine designs, ved at gøre brug af Data Management, som håndterer versionsstyringen for dig.

Online DRC i Capture

Med den nye Online DRC i OrCAD Capture 2019 rapporteres der løbende for fejl i designet. Det betyder at du let kan rette eventuelle problemer, og hurtigt komme videre.

Millioner af komponenter til dit diagram

Med Unified Part Search kan du søge i millioner af komponenter med diagramsymbol, footprint, 3D STEP model mv. i OrCAD Capture. Den ønskede komponent kan hurtigt placeres på diagrammet, og er straks klar til PCB design.

Release 17.2

Real-Time Routing

Denne funktion giver designeren mulighed for at optimere designkvaliteten ved at identificere og forbedre hele 9 forskellige routing konfigurationer.

Real-Time Placement

Real-Time Placement giver designeren et hjælpemiddel, der gør komponent placering endnu nemmere, og som tager hensyn til ratsnest og timing.

Backdrilling i Padstack Editor

Backdrilling funktionen fjerner uudnyttede sektioner af plated-through-holes i high-speed designs, for at forbedre signal integriteten i designet.

Real-Time Design for Manufacturing

Ved at lave DFM checks undervejs i designfasen, undgår du at opdage fejl for sent og være nødsaget til at lave last-minute ændringer.

DesignTrue DFM

Med DesignTrue DFM Ecosystem er du direkte forbundet med verdens førende producenter, og det er hurtigt og nemt at skaffe og implementere særlige regler.

Real-Time Interactive3D

Alle produkter er i 3D, og i designfasen af elektronikken, er det fedt at kunne se produktet i 3D. Desværre er det knap så fedt at gå frem og tilbage mellem 2D og 3D. I den nye opdatering af OrCAD skal du ikke nøjes med at viewe designet i 3D, men du kan også designe direkte i 3D canvas.

3D Flex Bending

Det er muligt at bøje flex-delene i designet enkeltvist eller i grupper. Få derved hurtigt overblik over, hvor eventuelle kollisioner kan opstå i bøjningen.

Information om nye features

Har du spørgsmål til den nyeste OrCAD/Allegro release, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Kontakt os via skemaet, eller ring på telefon

+45 96 31 56 90