Menu
 

Branche

Hvilke værktøjer skal du bruge for at løse dine opgaver?

IoT (Internet of Things)

Internet of Things har i de seneste år været et særligt populært emne blandt vores kunder. Alle forbrugerprodukter skal gerne kunne styres fra en smartphone eller andre håndholdte enheder. Vi har mange kunder, som i de seneste år har arbejdet hårdt på få lavet styringer og kontrolenheder, der kan fjernstyres.

Vi har stor erfaring med at hjælpe med at bygge elektronik, hvor RF, power og hastighed går hånd i hånd. Med vores værktøjer er der meget kort vej fra ide til færdig design, og du kan komme i gang med dine IoT’er med få og simple designværktøjer.

#Diagramtegning #Simulering #PCBdesign #RF

Mil/Aero

Vi samarbejder i dag med flere virksomheder i militærbranchen, og vi kender til den nødvendige diskretion, og vi ved at NDA er et naturligt krav i branchen. Kravene til militært udstyr har over de seneste år forandret sig meget, og der er kommet meget elektronik med højhastigheder i produkterne. Regnekraft og kommunikation er blot nogle af de dele som ofte indgår, og oftest er der tale om lave antal med dyre prototyper.

I denne branche anbefaler vi at starte med diagram, og herefter udlægge PCB designet, som simuleres i vores post-simuleringsværktøjer for at tjekke at timing og EMC går op i en højre enhed. Vi ved at mange militærvirksomheder anvender PLM systemer, og her kan vi også levere integrationer eller komplette systemer. Værktøjerne nedenfor er de mest anvendte indenfor militærbranchen.

#Diagramtegning #PCBdesign #Simulering #SignalIntegritet #PowerIntegritet #PLM #RF

Medico

Vi samarbejder med mange medico virksomheder, og kender til de hårde krav der stilles for at få godkendt elektronik i forbindelse med patientsikkerheden. Kravene til elektronikken spænder vidt fra størrelse over holdbarhed til sikkerhed i forbindelse med andre apparater. Der er store krav til dokumentation, og vi kan vejlede og hjælpe med at finde de rigtige værktøjer til dette.

Start med at design elektronikken i vores diagramtegningsværktøj, simuler det herefter og lav PCB designet inden det hele skal dokumenteres. Læs mere om de anbefalede værktøjer ved at klikke nedenfor.

#Diagramtegning #Simulering #PCBdesign #Dokumentation

Industri

Elektronik er blevet en vigtig del af alle industriprodukter i dag. Pumper, målere, konvertere m.v. skal alle kunne kommunikere med andre systemer, og der er de seneste år blevet investeret mange penge i at få teknologien til at samarbejde med mekaniske designs. Vores værktøjer understøtter integration til alle markedets ledende mekaniske værktøjer, og med disse værktøjer er det let for de forskellige designgrupper at dele data.

Start designfasen i det mekaniske designværktøj, og overfør data direkte til PCB værktøjet.

#M-CADintegration #Diagramtegning #PCBdesign #PLM

Automotive

Over de sidste fem år er elektronik blevet en stor del af bilindustrien. Mange af vores brugere indenfor automotive branchen har mærket at elektrificering af biler er blevet et stort fokusområde. Vores softwareleverandør Cadence har i mange år haft kendskab til dette industriområde, og vores værktøjer er i dag godkendt efter de højeste automotive standarter. Værktøjerne er ISO 9002 godkendte, så du kan være sikker på at dine produkterne kommer korrekt fra start.

Start udviklingen af elektronik med diagramtegning, og simuler herefter elektronikken med vores PSpice simuleringsværktøj, inden du påbegynder design af PCB og dokumentation.

#Diagramtegning #Simulering #PCBdesign #Dokumentation

Find de rette designværktøjer

Er du i tvivl om hvilke værktøjer, du skal bruge, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os via skemaet, eller ring på telefon

+45 96 31 56 90