Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

OrCAD X

Træd ind i den næste æra for elektronikdesign med OrCAD X.

Kompleks teknologi omdefinerer krav til effektivitet, kvalitet og omkostning.
Med OrCAD X træder du ind i elektronikudviklingens næste æra, hvor high-end funktioner nu er mere tilgængelige og brugervenlige end tidligere set – en mulighed for at udforske avancerede funktioner, der tidligere ikke fandtes eller var begrænset til dyrere løsninger.

Med større funktionalitet, 10x højere performance og en ekstremt intuitiv brugeroplevelse giver OrCAD X dig mulighed for at realisere projekter til lavere omkostninger uden at gå på kompromis med kvalitet.

Design hurtigt, korrekt og forbundet

En ny æra inden for PCB design er ankommet med OrCAD X-designplatformen. OrCAD X tager den nuværende brancheførende OrCAD Capture-løsning og udvider den for at tilbyde et PCB-designværktøj, der er hurtigere, mere automatiseret og mere forbundet end nogensinde før.

Det muliggør at forblive tro mod din oprindelige designlayout, finde og minimere fejl med indbyggede analyse- og simuleringsmotorer, fremme bedre samarbejde inden for designteams og levere dit projekt til tiden og inden for budgettet.

OrCAD X

Skab designs, der sætter standarden i markeret

OrCAD X er fremtidens designplatform for elektronikudvikling, der indeholder alle værktøjer til diagramtegning, komponentstyring, kredsløbssimulering, teambaseret PCB design, SI-analyse m.m.

Med en intuitiv og forenet grænseflade kan du navigere flydende mellem schematic- og layout-designfaser. En strømlinet workflow opnås med færre museklik og menuer, flere shortcuts og hurtigere navigation, der minimerer unødvendige barrierer.

Cloudbaserede funktioner giver adgang til komponentdata, der hurtigt gemmes i virksomhedens cloud-bibliotek inkl. diagramsymboler, datablade, footprints, 3D modeller mv. Biblioteker og designdata deles nemt via cloud mellem medlemmer eller endda med eksterne partnere i de definerede teams. 

Den nye PCB løsning tilbyder tidligere uset funktionalitet som team-design, lynhurtigt 3D og integration til MCAD m.m. Alt sammen i én integreret pakke.

Revolutionerende intuitiv grænseflade

OrCAD X's nye intuitive grænseflade er udviklet med fokus på brugervenlighed, og den leverer en række funktioner, der gør det nemmere end nogensinde at komme i gang med PCB-design. Kom hurtigt i gang med PCB design uden at skulle bruge unødig tid på at lære komplekse værktøjer. 

Skabt med enkle og intuitive værktøjer og menuer, er det nemt for designere at udføre opgaver og tilpasse deres arbejdsflow uden besvær.
Gennemfør tidskrævende opgaver hurtigt og forbedr brugervenligheden med tilpasninger, der opfylder dine unikke designbehov.

Integreret 3D-design

Med integreret 3D-designfunktionalitet transformeres din 2D-schematic og PCB-layout til en realistisk 3D-model.

  • Realistisk designvalidering: Visualise, hvordan dine komponenter passer sammen i det fysiske rum, hvilket hjælper med at afsløre eventuelle konflikter eller pasningsproblemer tidligt i designprocessen. Dette fører til mere nøjagtige og pålidelige endelige produkter.
  • Effektivt mekanisk samarbejde: Samarbejd med mekaniske ingeniører og designere ved at integrere dine elektroniske design i større mekaniske systemer.

Følg 'Correct by Design'-tilgangen for succes

OrCAD X er bygget på 'Correct by Design'-tilgangen, som guider til skabelsen af design, der overholder industrielle standarder og bedste praksis fra begyndelsen. Mens en bruger konstruerer sit design, håndhæver softwaren aktivt designregler, hvilket forhindrer almindelige fejl og overtrædelser. Denne proaktive tilgang minimerer chancerne for designproblemer, der senere i processen måske kræver omfattende rettelser. Ved at følge denne tilgang kan der spares tid, reduceres omarbejde og skabes mere pålidelige designs. Læs mere om rejsen derhen her.

OrCAD X schematic

OrCAD X diagramtegning

Læs mere
OrCAD X PCB

OrCAD X PCB Design

Læs mere

At skifte platform har aldrig været nemmere

Opgradering er gratis
Vi mener, at innovation ikke skal koste ekstra. Derfor tilbyder vi en GRATIS opgradering fra din nuværende OrCAD-version til OrCAD X
Tidlig migrering med fuld support
Start din migration til OrCAD X i god tid. Ved at skifte nu undgår du fremtidige kompatibilitetsproblemer og sikrer, at uønsket barrierer ikke opstår.
Fuldt kompatibelt med version 22.1
Vores platform er 100% kompatibel med den tidligere version 22.1, så du kan flytte dit eksisterende arbejde problemfrit og fortsætte med at arbejde uden afbrydelser.

Sammenlign produkter

Oplev et udvalg af OrCAD X features og funktionalitet. For en en ekstensiv liste, kontakt os.
OrCAD
Capture
OrCAD
PCB Standard
OrCAD
PCB Pro
OrCAD X
Capture
Vi anbefaler
OrCAD X
PCB Standard
OrCAD X
PCB Pro
Kredsløbsanalyse m. PSpice
SI analyse
ECAD-MCAD integration
Tilgang til ORCAD PCB Editor
Cloud part database og library
Cloud CIS m. part manager og variants
ODBC-baseret CIS m. part manager og variants
Option
Option
Option
Option
Cloud design workplace
Weblicensing
Presto (PCB designværktøj)
Komplet constraint manager
Markup & review
LiveDOC dokumentation
Optimeret 3D
Solidworks MCAD X integration
2-person PCB team design
Andre virksomheder vi har hjulpet
Ring uforpligtende
+45 96 31 56 90

Få en uforpligtende dialog med en af vores specialister

    Copyright © 2023 Nordcad Systems A/S
    crossarrow-right