Menu
 

Integrationer

Vi binder dine IT systemer sammen

Et CAD værktøj kan ikke stå alene

Behovet for at udveksle informationer mellem forskellige IT-systemer er i de seneste år vokset.
Indkøbsafdelingen sidder måske med vigtig information, som designeren bør have, når der designes nye produkter eller opdateres eksisterende designs. Dette kan resultere i spildt tid og flere fejl i det endelige produkt.

Vi har i Nordcad opbygget stor erfaring med at binde IT systemer sammen, og få de enkelte systemer til at vise de data, som netop designeren eller eller indkøberen har behov for.

Information til og fra ERP system

Alle virksomheder har et ERP (økonomi) system (SAP ,Navision, C5, AX, E-conomic og mange flere). Disse systemer er master for din virksomheds økonomidata, og er også oftest virksomhedens indkøbssystem. ERP systemer er gode til disse funktioner, men fungerer ofte ikke som database for f.eks. CAD komponenter.

Som designer har man behov for andre typer af informationer end f.eks. indkøberen har. Derfor har vi bygget et stort antal af integrationer med vores CIP database som omdrejningspunkt. Det betyder at de data der findes i elektronikudviklerens database, er lige netop de data, som skal anvendes i designfasen, og samtidig har indkøberen de data, som skal bruges i ERP systemet.

Let integration mellem PLM og CAD system

Mange virksomheder har i de seneste år anskaffet PLM systemer (Siemens Teamcenter, Arena, Aras, Windscheield). Et PLM betyder ofte mere arbejde for designere, indkøbere m.fl., fordi dokumenter, designs, BOMs osv. skal checkes ind og ud af PLM systemerne. Dette arbejde kan minimeres kraftigt ved at lave integration mellem CAD og PLM systemer.

Vi er hos Nordcad Gold Partner for XPLM, som er verdens største indenfor at lave disse integrationer. Sammen med XPLM kan der laves integrationer, så det er muligt at blive i CAD værktøjet, og undgå at skulle åbne PLM systemet for at checke data ind og ud. Dette sikrer dig også, at du altid arbejder med den nyeste revision af designet, og du kan sige farvel til Excel som revisionsstyring.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål om nogen af vores services, så kontakt os gerne for en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at optimere din virksomhed.

Kontakt os via skemaet, eller ring på telefon

+45 96 31 56 90