Menu
 

Komponentservice

Sådan holder du styr på dine komponentdata

Komponentservice

Komponenters levetid er i de senere år blevet kortere og kortere, og i dag stilles der store krav opdatering og vedligehold af komponentbiblioteker. Tidligere benyttede mange virksomheder sig af komponentbibliotekarer, som sørgede for at vedligeholde og opdatere, men det er der næsten ingen der har den dag i dag. Vi tilbyder løsninger, som kan håndtere denne opgave, og gøre tidsforbruget på komponenter markant lavere.

OrCAD CIP med SiliconExpert integration

Med standarddatabasen fra OrCAD og en integration til SiliconExpert, er det let at få komponenter opdateret med de nyeste informationer. Stilles der krav til RoHS Compliant eller kemidata, er det også muligt at abonnere på dette.

Vores dygtige teknikere kan på få dage flytte din gamle database over i denne færdige SQL løsning, hvor der ikke længere er afhængighed af en, der har udviklet databasen.

Symboler, footprints og 3D tegning af komponenter

I vores værktøjer findes der et link direkte til portaler, der leverer symboler, footprints og 3D tegninger af komponenter.

Hvis disse biblioteker ikke lever op til de krav, som du eller dit firma stiller til komponenter, kan vi også tilbyde komponentvedligehold enten på en klippekortløsning eller på et fast månedligt abonnement.

Kontakt vores teknikere for at høre nærmere om disse muligheder, og hvordan du kan sikre altid at have et opdateret komponentbibliotek.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål om nogen af vores services, så kontakt os gerne for en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at optimere din virksomhed.

Kontakt os via skemaet, eller ring på telefon

+45 96 31 56 90