Menu
 

Værktøjsskifte

Sådan holder du styr på dine komponentdata

Værktøjsskifte

Det kan ofte kan være en tung proces at skifte sine e-CAD tools, og det kan være vanskeligt at finde tiden til at komme over på en helt ny designplatform. Vi har stor erfaring med at forenkle processen for dig, og garanterer dig en let udbytning, da vi håndterer alle delene for dig.

Vores team af teknikere håndterer arbejdet, og gøre at effektiviseringsgevinsten kan opnås hurtigt, og uden det giver produktionstab for din udviklingsafdeling.

Sådan foregår et skifte af dine e-CAD tools

Vi anbefaler og tilbyder altid at lave en forundersøgelse. Her finder vi ud af, hvor og hvordan arbejdsflowet kan effektiviseres. Vi har årelang erfaring med disse forundersøgelser, og har hver gang kunnet påvise, at der er mange penge at spare ved at have et e-CAD system, der er integreret sammen med resten af virksomheden. Rapporten udarbejder vi som en konsulentopgave, og kan også anvendes i forbindelse med procesoptimering og effektivisering.

Når værktøjet er
købt, lader vi dig ikke alene

Sammen med vores værktøjer følger der per automatik service. Det betyder at vi opsætter værktøjerne på jeres IT system, vi laver udrulningspakker og integrerer systemet sammen med jeres andre IT værktøjer. Bruger jeres virksomhed SCCM script eller har I et andet behov for let udrulning, kan vores eksperter også hjælpe med det.

Oversættelse

Vores værktøjer har en indbygget oversætter, og kan oversætte fra mange e-CAD systemer. Det gør det muligt at få dine eksisterende og gamle designs, footprints og symboler med over i det nye system.

Skulle vores indbyggede oversætter ikke være tilstrækkelig, har vi et stærkt samarbejde med Elgris i USA, som kan oversætte fra alle tænkelige e-CAD værktøjer. Elgris udvikler også oversættelsesprogrammer, og du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om dette.

Uddannelse og træning

At lære sig et nye designprogram og nye systemer kan være tidskrævende. Vi udbyder en lang række muligheder for oplæring og uddannelse i dine nye værktøjer. Vi tilbyder dig altid vores gratis online oplæringsmateriale, og afholder også enkelt- og flerdagsuddannelser i værktøjerne, som enten kan foregå hos jer eller hos os. Se vores tilbud om online kurser og fysiske uddannelser i vores webshop.

Løbende support og vejledning

Når de nye værktøjer er købt og byttet ud med de gamle, skal du i gang med at anvende dem i det daglige arbejde. Her har du adgang til vores dygtige hotline support, hvor en række teknikere sidder klar til at hjælpe dig. Vores support er meget mere end blot til anvendelse af værktøjerne. Vi hjælper dig også gerne med at vælge den rette teknologi, og vi ser også gerne med, når du har lavet dit første design, og om du har husket det hele.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål om nogen af vores services, så kontakt os gerne for en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at optimere din virksomhed.

Kontakt os via skemaet, eller ring på telefon

+45 96 31 56 90