Menu
 

Software

Elektronikdesign fra A-Z

Det starter med en diagramtegning

Den første fase i elektronikudviklingen er diagramtegning, hvor du har behov for et enkelt og brugervenligt værktøj.
Vores schematic tool hedder OrCAD Capture, og er det mest anvendte diagramværktøj hos landets og verdens førende elektronikvirksomheder.

Til dit diagramværktøj kan du med fordel tilkoble et komponentbibliotek, så du hurtigt og nemt kan finde symboler og footprints til dit design.

Udfør simulering og test for fejl i dit kredsløb

For at sikre at dit design ikke indeholder kritiske fejl, bør du udføre simulering af dit kredsløb. Der findes flere gratis værktøjer på markedet til dette, men virkeligheden er, at du sjældent kan stole på resultaterne.

Vi tilbyder markedets mest sikre og kraftfulde simulatorer til at teste designet både før og efter konstruktion. Ved at teste dit kredsløb, undgår du dyre fejl, og du sikrer kvaliteten af det færdige produkt.

PCB design i verdensklasse

Når dit kredsløb er tegnet og simuleret, skal du i gang med printudlægningen. Vores PCB værktøj er gennem tiden undergået kæmpe udvikling på UI-fronten og i særdeleshed på teknologien.

Du kan få vist dit PCB design i 3D, for at få et bedre overblik over det færdige resultat. Alle ændringer du foretager, kan du i real-time, og du kan udføre forskellige checks, for at sikre kvaliteten undervejs.

Inden designet sendes til produktion skal du huske…

Når printudlægningen er færdig, er du næsten klar til at sende til produktion. Inden da, bør du kontrollere dine gerberfiler i et CAM værktøj, for at sikre at printproducenten også forstår de filer, som E-CAD system genererer. Vi tilbyder nogle af markedets bedste CAM værktøjer til dette.

Processen er nu næsten færdig. Dem der skal montere dit design, skal bruge dokumentation, og her har vi værktøjet til at gøre dette tidskrævende arbejde hurtigere og mere ensartet fra gang til gang.

Få hjælp til at finde den rette løsning

Har du spørgsmål til nogle af vores værktøjer, eller er du i tvivl om hvilken løsning, du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os via skemaet, eller ring på telefon

+45 96 31 56 90