Menu
 

Antenne design (AWR)

Den bedste designplatform til udvikling af RF/mikrobølge produkter
RF- og Mikrobølgekredsløb

RF- og Mikrobølgekredsløb

Afdæk alle dele af udviklingen af RF- og mikrobølgedesign, lige fra oprettelse af kredsløb, kredsløbsanalyse, layout, optimering, ekstraktion (EM) og til sidst verifikation.
Kommunikations- og Radarsystemer

Kommunikations- og Radarsystemer

Du kan udvikle arkitektur og specifikationer for RF-systemer, lave systemanalyser, budgettering og co-simulering baseret på parametriserede standard RF-blokke.
Antenne- og EM analyser

Antenne- og EM analyser

Design, analyser og optimér antenner ved hjælp af planar- og 3D elektromagnetiske (EM) solvere og simulér S-parametre, visualisering af strømme og udstrålingsdiagrammer.

RF/Mikrobølgedesigns

Software til oprettelse og simulering af RF og mikrobølgekredsløb.

Microwave Office gør dig i stand til hurtigere og mere effektivt at komme i mål, med sit intuitive brugerinterface og innovative automatiseringer.  Løsningen indeholder RF-aware layout funktionalitet, et stort udvalg af high-frequency modeller og en kraftfuld Harmonic Balance (HB) simulator som alt sammen gør dig i stand til at løse de udfordringer der er med udvikling af RF-elektronik.

Kommunikation og Radar systemer

Systemmodellering og -simulering af trådløse kommunikations- og radarsystemer.

Visual System Simulator ™ (VSS) er en samlet softwareløsning med understøttelse for VSWR-aware modellering, RF- og DSP modelblokke. Derved kan du nemt foretage tids- og frekvensdomæneanalyse samt circuit-envelope analyse.

Du kan desuden udvikle og optimere systemarkitektur for f.eks. trådløse kommunikationssystemer, identificere komponentspecifikation, uønskede effekter/frekvenser og  begrænsninger i systemet. Samtidig kan der simuleres BER og EVM med præ-konfigurerede virtuelle test benches.

3D Planar EM Analyse

Med 3D planar elektromagnetisk (EM) kan du foretage ekstraktion af S-parametre og verifisere dit design derigennem.

AXIEM 3D Planar er en method-of-moments (MoM) EM-analysis simulator til passive strukturer såsom transmissionslinjer, planare- og patch antenner. AXIEM giver dig den nøjagtighed og hastighed der er nødvendig for at du kan karakterisere og optimere passive komponenter i RF designs, moduler, LTCC’er MMIC’er,  RFIC’er og antenner.

3D EM Analyse

Finite-element method (FEM) electromagnetic EM-analysis tool til analyse af 3D strukturer.

Med Analyst™ 3D FEM EM kan du accellerere udviklingen af dir RF produkt ved allerede tidligt i processen at kunne foretage karakterisering af produktet vha. Full 3D EM ekstraktion. Med den indbyggede advancerede 3D solver opnår du hurtigt præcise analyseresultater af de 3D strukturer og forbindelser der indgår i moderne komplekse trådløse kommunikationssystemer.

AWR Design Environment – Avanceret RF teknologi

AWR er en samlet softwareløsning til RF/mikrobølge design og -udvikling, der gør dig i stand til, med integreret high-frequency kredsløbssimulering (Microwave Office), systemsimulering (VSS) og EM-simulering (AXIEM/Analyst), at komme hurtigt i mål med RF-elektronik.

Softwareløsningen hjælper dig med at få forståelse for alle dele af kredsløbet og opnå optimal performance i alle led af designet fra IC til IC-pakke og PCB layout – i første forsøg!

Har du spørgsmål?

Vi kan besvare alle dine spørgsmål om AWR designværktøjerne, og sidder også klar til at hjælpe på supporten.

Skriv en besked til os, eller ring på telefon

+45 96 31 56 90