Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

Softwareudvikling specifikt til din virksomhed

Vi udvikler software løsninger specifikt til jeres virksomhed og har stor erfaring med softwareudvikling indenfor OrCAD/Allegro og elektronik industrien.

 • Software tilpasset specifikt til din virksomhed
 • Stor erfaring med software udvikling til elektronikvirksomheder
Book møde

Hvad kan vi hjælpe med?

Integrationer

I elektronik industrien har man ofte indkøbssystemer som har svært ved at snakke sammen med ECAD software. Derfor udvikler nordcad skræddersyet integration mellem alle typer systemer. 

Udforsk

Automatisering

Det kan være svært at nå alle sine opgaver, specielt med mange manuelle processorer. Derfor hjælper Nordcad med at automatisere processorer og gøre jer mere digitale. 

Udforsk

Skræddersyet udvikling

Nordcad hjælper med softwareudvikling i mange kategorier, og har stor erfaring indenfor Elektronikindustrien og ECAD systemer. 

Udforsk

Virksomheder vi har udviklet software for

IQM bruger AWR til at lave RF/mikrobølgechips til kvantecomputere. Vi bruger også AWR til at designe RF matching circuits og komponenter så som filter og jeg synes at AWR giver gode muligheder for at fremskynde vores indsats for alt dette.
Jaakko Jussila
Teamleder, IQM Quantum Computers
Med hjælp fra Nordcad fik vi bygget en cloud-løsning til vores licenser, så de kan tilgås lige meget, hvor vi er i verden. Desuden tilbyder Nordcad en fleksibel løsning, der gør det muligt at vokse uden investeringer. Det har gjort os i stand til at supportere kunder fra dag 1. Man føler sig altid som en del af familien hos Nordcad. Kommer man med et problem, så er supporten fantastisk og man føler virkelig, at man får hjælp med det samme.
Steen Kaare Grøndahl
Stifter og CEO, Wise Choice Consulting ApS

Skal vi udføre jeres næste projekt?

Få en indledende og uforpligtende dialog med en af vores specialister, om de mange muligheder hos Nordcad.

  Rasmus Søgaard Jacobsen
  Senior Software Engineer
  rsj@nordcad.dk +45 96 31 56 94
  Ulrich  Tejg Jespersen
  CEO & Sales
  utj@nordcad.dk+45 72 62 55 64
  Copyright © 2023 Nordcad Systems A/S
  crossarrow-right