Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde
Se alle webinarer

High speed design – Stack-up og returvej

Er du træt af at arbejde med høje hastigheder og stadig opleve signalproblemer?
Lad os være ærlige – det kan være frustrerende og tidskrævende. Men det behøver ikke at være sådan!
Den rigtige PCB stack-up er afgørende for at opnå succesfuld high speed design og undgå EMI-problemer. Hvis en designer kan få en stack-up lige i skabet, så er routing med sikret signalintegritet meget lettere, og mange af de enklere EMI-problemer vil undgås.

Derfor er det vigtigt at forstå, hvordan en stackup fungerer, og hvordan man kan optimere den til highspeed design. I dette webinar vil vi give dig de nødvendige værktøjer og tips til at forbedre dit design og øge chancerne for en succesfuld implementering. Vi vil også diskutere returveje, der er en anden afgørende faktor for signalintegritet, og hvordan man kan undgå faldgruber og forbedre resultaterne.

Tilmeld dig vores webinar og lær, hvordan du kan optimere din stackup og returvej for at undgå signalproblemer og minimere EMI-udfordringer i dit highspeed design.

Dette er en unik chance for at forbedre dine designfærdigheder og øge chancerne for succesfuld implementering af moderne high speed interfaces, såsom DDR og serielle links.

Vi ser frem til at se dig der!

Speakers

Søren Jul Christiansen
Senior Application Engineer
Copyright © 2024 Nordcad Systems A/S
cross