Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

26. - 27. marts 2025

Nordcad Seminar vender tilbage i 2025

Sæt kryds i kalenderen. Det er igen er blevet tid til Nordcads efterspurgte seminar for alle i elektronikudviklingsbranchen. For første gang afholder vi seminaret i København, hvor elektronikdesign og -udvikling har vores fulde opmærksomhed i 2 dage. 

Vi garanterer et stærkt line-up af unikke oplæg med de nyeste tendenser, metoder og teknologier. Du får mulighed for at netværke med andre deltagere, oplægsholdere, samarbejdspartnere fra bl.a. Cadence, og selvfølgelig os fra Nordcad.

Tilmeld dig i dag - få 10% rabat

Spar 495 kr. pr. deltager ved at tilmelde dig inden d. 1. oktober. Så er du sikret en plads, inden vi melder udsolgt. Tilmelding er bindende.

  Ved at sende denne besked accepterer du Nordcads brugsbetingelser og politik om beskyttelse af persondata. Bemærk du automatisk bliver tilmeldt vores mailliste Nordcad Insights for løbende opdateringer vedr. seminaret.

  98% af vores deltagere vender tilbage til seminaret  hver gang

  "Kombinationen af ​​information og det tekniske niveau af det (hvor let det var at følge) gjorde det til en udmattende begivenhed, men det er en god ting. Så føler jeg ikke, at jeg har spildt min tid."

  “Der var næsten for mange interessante oplæg. Jeg havde til tider svært ved at vælge, hvilken session jeg skulle deltage i.”

  "Meget priviligeret at kunne give og få input direkte fra Cadence."

  2 hele dage KUN om elektronikudvikling

  Schematic og analog mixed mode simulering

  Mange nye funktioner er lanceret i OrCAD X Capture og PSpice, der har til formål at sikre mere pålidelig elektronik.

  Vi præsenterer forskellige løsningsmodeller til håndtering af supply chain og fremstiller en række what-if analyser, som du kan anvende på dine designs.

  SI/PI og termisk simulering

  Alt elektronik skal helst virke i første forsøg nu og selv mange års erfaring kan komme til kort, når alle de mulige fejlkilder kombineres.

  Vi fremlægger hurtige metoder, som alle kan anvende til at minimere SI/PI problemer. Se hvordan du og dit team nemt kan indføre simple analyser uden et stort tidsforbrug for at mindske risikoen for fejl. Vi kommer også ind på, hvordan termisk analyse øger holdbarheden af elektronikken.

  PCB design

  Uanset om der skal designes komplekse PCB designs eller mere simple, så får du på seminaret et indblik i de nyeste teknologier og hvordan det er muligt at bygge et effektivt PCB design flow.

  Vi fokuserer desuden på AI samt hvilken betydning checks har i de tidlige stadier af PCB designprocessen.

  Fremtidens visioner

  Vi dedikerer et spor af oplæg til at se fremad. Her kan du høre mere om automatisering i designprocessen og hvordan værktøjer som AI kan hjælpe i udviklingsfasen.

  Vi taler om fremtidens alt-i-en platform, hvor det for dig er muligt at lave både schematic design, reliability, MTBF analyse, floorplanning og en lang række andre analyser i ét og samme integrerede miljø.

  Antenne og RF design med AWR

  Med IOT, droner og praktisk talt alt teknologi i dag er der behov for kommunikation - og dermed antenner. Analyseværktøjerne i AWR Microwave Office gør det nemt og hurtigt at designe og justere parametre, så antennerne opfylder applikationens behov.

  Du vil også kunne høre om og se, hvordan RF amplifiers bygges og analyseres for at minimere antal prototyper.

  Pris og praktik

  En billet til seminaret koster 4.995 kr. Køber du din billet inden d. 1. oktober 2024, får du 495 kr. i earlybird-rabat. 

  I år har vi fornøjelsen af at opholde os i Kosmopols historiske lokaler - kun 50 m fra Nørreport Station.

  Du bliver forkælet med lækker morgenmad, frokost, kage og frugt, samt varme og kolde drikkevarer hele dagen, samt en udsøgt middag, underholdning og en goodiebag.

  Kosmopol, Danmark
  26. -27. marts 2025
  Copyright © 2024 Nordcad Systems A/S
  cross